Her finder du opskrifter på diverse tilbehør og desserter

Vandbakkelser med creme og bær fyld. Ca. 1/2 pk. Frosne blandet bær eller friske bær. Ca. 100-150 gr. Alle former for bær kan bruges.
Til 15 personer Ingredienser: 1 pose makroner 1⁄2 liter piskefløde 1⁄2 liter creme fraiche 4 spsk flormelis 4tsk. Vaniljesukker 4 pakker daim 1 pose gulerødder
Ingredienser til 4 personer: 150 gram Smør 250 gram sukker 3 æg 200 gram hvedemel 50 gram Havregryn, finvalsede 2 tsk. Bagepulver 2 tsk. Kanel, stødt 400 gram Vindruer, grønne
Ingredienser: 360 gr. hvedemel (6 dl) 100-125 gr. grahamsmel 2 1⁄2 tsk. groft salt 1 tsk. bagepulver 1 tsk. natron 4 spsk. koldt smør 4 dl. kærnemælk
Ca. 4 personer Ingredienser: 400 g jordskokker 1 dl piskefløde 1 usprøjtet citron Frisk timian salt og peber 1-2 skiver lyst brød 25 g parmesanost

© 2020 - Danmarks Jægerforbund - alle rettigheder forbeholdes

https://www.jaegerforbundet.dk/