Ingredienser til 4 personer:
150 gram Smør
250 gram sukker
3 æg
200 gram hvedemel
50 gram Havregryn, finvalsede
2 tsk. Bagepulver
2 tsk. Kanel, stødt
400 gram Vindruer, grønne
Glasur:
200 gram Flødeost, naturel 150 gram Flormelis
2 tsk. Citronskal
Pynt:
100 gram Vindruer, grønne
Fremgangsmåde:
Rør smør og sukker godt sammen og rør æggene i. Bland mel, havregryn, bagepulver og kanel og vend de halverede vindruer uden kerner i. Rør det i dejen.
Kom dejen i en velsmurt bradepande ca. 23x33 cm., og bag kagen midt i ovnen ved 175 grader alm. ovn i ca. 45 minutter.
Glasur: Rør flødeosten med flormelis og rør den revne citronskal i. Fordel et tyndt lag på kagen. Pynt med halve og hele vindruer.