Druekage

8. jul. 2020 -- Tilføjet af : webmaster

Ingredienser til 4 personer:

150 gram Smør
250 gram sukker
3 æg
200 gram hvedemel
50 gram Havregryn, finvalsede 
2 tsk. Bagepulver
2 tsk. Kanel, stødt

400 gram Vindruer, grønne

Glasur:
200 gram Flødeost, naturel 150 gram Flormelis
2 tsk. Citronskal

Pynt:
100 gram Vindruer, grønne

Fremgangsmåde:
Rør smør og sukker godt sammen og rør æggene i. Bland mel, havregryn, bagepulver og kanel og vend de halverede vindruer uden kerner i. Rør det i dejen.

Kom dejen i en velsmurt bradepande ca. 23x33 cm., og bag kagen midt i ovnen ved 175 grader alm. ovn i ca. 45 minutter.

Glasur: Rør flødeosten med flormelis og rør den revne citronskal i. Fordel et tyndt lag på kagen. Pynt med halve og hele vindruer.

Seneste nyheder

© 2024 - Danmarks Jægerforbund - alle rettigheder forbeholdes

https://www.jaegerforbundet.dk/