Dansk bondebrød

8. jul. 2020 -- Tilføjet af : webmaster

Ingredienser:

page1image45703232

360 gr. hvedemel (6 dl)
100-125 gr. grahamsmel
2 1⁄2 tsk. groft salt
1 tsk. bagepulver
1 tsk. natron
4 spsk. koldt smør
4 dl. kærnemælk

Fremgangsmåde:

  • Varm ovnen op til 200 grader. – alm indstillet – ikke varmluft

  • Bland hvedemel, grahamsmel, salt, bagepulver og natron i en stor skål.

  • Smuldr smørret i og rør kærnemælken i, bland det godt.

  • Mens dejen er i skålen, formes den til en kugle.

  • Læg dejen på en bageplade med bagepapir på og drys den med hvedemel.

  • Skær et 4 cm dybt kryds på toppen.

  • Bag det danske bonde brød ca. 1 time og 20 minutter. Ved brug af varmluft ca. 45-50 minutter.

Seneste nyheder

Previous
Next

© 2024 - Danmarks Jægerforbund - alle rettigheder forbeholdes

https://www.jaegerforbundet.dk/