Nyhedsoversigt

12. aug. 2022
Retten i Viborg har nu fældet dom i den tragiske skudulykke ved Viborg, hvor en jæger skyder og dræber sin jagtkammerat på en kronhindjagt en tidlig morgen i januar.
12. aug. 2022
I 2021 indledte DJ og de øvrige organisationer i Waterfowlers’ Network et internationalt projekt for at undersøge andearters anvendelse af kunstige reder.
11. aug. 2022
Årets FM i jagtskydning og jægertrap blev traditionen tro afholdt på Herning Jagtcenter den sidste weekend i juli. Forholdene var begge dage særdeles gode.
11. aug. 2022
Det kan se voldsomt ud, når hjortevildtets bast skal af geviret. Deltag i vores fotokonkurrence! Hver måneds vinder går videre til konkurrencen om at blive årets foto i Jæger.
11. aug. 2022
Du behøver ikke slå hele din brakmark, for brakmarken giver bl.a. rigtig god dækning til vildtet hen over vinteren. Få inspiration til at lave natur og vildtpleje her.
10. aug. 2022
Ved dette års FM i jagtskydning og jægertrap præsterede flere skytter at ramme alle 40 duer. Tre af serierne var dog noget særligt, for skytterne bag er fra samme familie.
10. aug. 2022
Den nationale gåsetælling er slut, og der er allerede indrapporteret over 80.000 grågæs. I skrivende stund strømmer resultaterne fortsat ind.

Nyheder fra kreds 4

Kurser og arrangementer

8. apr. 2022
Jagten er i de seneste år blevet mere og mere digital med både elektronisk jagttegn, våbentilladelser i e-boks og diverse apps som hjælper jægerne på jagt.
9. nov. 2021
Det er ikke hver dag at et stort, udenlandsk jagtmedie tager turen til Danmark. Men det er hvad Danny Christensen, som har startet The Urban Huntsman, har gjort.
5. nov. 2021
Jægerforbundet og Miljøstyrelsen afholder i alt fem temaaftener rundt omkring i det jysk-fynske ultimo november. Det koster ikke noget at deltage, og alle er velkomne!
4. nov. 2021
Sådan kunne overskriften meget vel lyde på DJ's efteruddannelseskurser for jagttegnskursuslærere – 24 timers nørderi på højt plan.
1. sep. 2021
En tiltrængt opdatering af Jagtprøven.dk byder på nye funktioner til både jagttegnskursuslærere- og aspiranter samt gratis adgang for medlemmer af DJ.

© 2022 - Danmarks Jægerforbund - alle rettigheder forbeholdes

https://www.jaegerforbundet.dk/