Nyhedsoversigt

22. feb. 2021
At sammenligne ulvedræbere med Besættelsens frihedskæmpere fik i sidste uge DJ-formanden op i det røde felt – og derfra direkte til tasterne.
19. feb. 2021
Syngenta og DLF har, sammen med bl.a. DJ, udviklet en pollen- og nektarblanding, der tiltrækker bier, sommerfugle og andre insekter og giver føde til vildtet.
18. feb. 2021
Viby og Omegns Jagtforening er en meget aktiv og seriøs forening, ikke mindst når det kommer til jagt og regulering af krager, sølvmåger og husskader.
18. feb. 2021
Er der en puma løs ved Herning? En ny podcast-serie, produceret for Miljøstyrelsen, dykker ned i nogle af de mest mærkværdige dyreobservationer i den danske natur.
17. feb. 2021
I december 2020 rejste et nu tidligere medlem en voldsom kritik af flere ansatte i DJ samt forbundets formand med beskyldninger om bl.a. magtmisbrug og misbrug af midler.
16. feb. 2021
Danske riffeljægere og lodsejere står overfor to muligheder: Aarealkrav eller jægerforbundets flerårige testordning om frivillig, forpligtende samforvaltning.
15. feb. 2021
Coronavirus fører nok engang til at forbundsmesterskabet aflyses.

Kredsnyheder

Kurser og arrangementer

26. jan. 2021
Under sloganet "Vi samles om jagten" vil Jægerfestivalen 2021 sætte fokus på jægernes passion for jagten og fortælle den gode historie til alle naturelskere.
25. jan. 2021
Danmarks Jægerforbund har opdateret guiden for natur- og vildtpleje på landbrugsarealer. Guiden er frit tilgængelig for alle.
22. jan. 2021
1. februar kl. 19.00 kan du blive klogere på natur- og vildtpleje i landbrugslandet. Deltag i webinaret hjemme fra stuen. Se også vores opdaterede folder på området.
8. jan. 2021
Danmarks Jægerforbund kan fortsat udbyde de såkaldt korte uddannelser. f.eks. jagttegnskursuslærere, flugtskydningsinstruktører og riffelinstruktører.
5. jan. 2021
Når afgifterne til jægernes våbentilladelser stiger, vil det også betyde hurtigere sagsbehandlingstid, lyder det fra PAC.