Nyhedsoversigt

23. feb. 2024
Antal indberettede udsatte fugle i 2023 er det højeste siden 2017, hvor det blev obligatorisk at indberette alle fugle, som bliver udsat til jagt. Det skriver MST i dag.
23. feb. 2024
Kunne du tænke dig at vinde et XM1 Bullpup Combo luftgevær til en samlet værdi af kr. 5.027 kr.? Så deltag i konkurrencen her.
22. feb. 2024
Foråret er et godt tidspunkt at gå i gang med at gøre dig selv og din hund klar. Mange jagtforeninger opstarter hundetræning i marts - få et overblik på kortet her.
21. feb. 2024
Naturstyrelsen modtager ræve - faldvildt, trafikdræbte og nedlagte - fra hele landet i en indsats for at kortlægge den farlige dværgbændelorm.
20. feb. 2024
Styrket samarbejde og koordineret indsats for forvaltning af trækvildt var temaet på det årlige stormøde mellem de syv medlemslande i Waterfowlers' Network.
19. feb. 2024
Husk, at ræv må reguleres fra 1 time før solopgang til 1 time efter solnedgang i hele februar uden forudgående tilladelse.
19. feb. 2024
Et treårigt projekt viser vejen frem for bornholmske lærker, viber og agerhøns. Projektet er et samarbejde mellem flere organisationer - heriblandt DJ.

Nyheder fra kreds 4

Kurser og arrangementer

25. jan. 2024
Deltag i et gratis førstehjælpskursus, tilpasset jægernes behov. Kurserne kan afvikles i jagtforeninger overalt i Danmark. Få et overblik over hvor kurserne finder sted her.
14. nov. 2023
DJ's miljøkonsulent var med på en kigger, da Tommerup Jagtforening ryddede op på skydebanen. Her har man samme udfordring som mange andre steder. Mangel på frivillige hænder.
30. okt. 2023
En ny postlov, som vil sløjfe momskompensation på udbringning, har tvunget danske foreninger og organisationer til med kort varsel at nytænke konceptet bag medlemsmagasiner.
26. okt. 2023
Naturstyrelsen og DJ inviterede i efterårsferien til Jagt- og fiskedag i Thy. Gode erfaringer fra Bornholm er også blevet en succes i det nordjyske.
28. sep. 2023
DJ inviterer medlemmerne til møder om vildtforvaltning og jagttidsrevision. Hen over efteråret afholdes der møder i alle kredse. Se datoer og dagsorden her og tilmeld dig nu.