Nyhedsoversigt

3. maj 2021
Optakt til bukkejagten: Hvordan skal råvildt afskydes? Læs mere om hvor meget af bestanden du kan skyde for at sikre en bæredygtig bestand og afskydning.
3. maj 2021
Åbent brev til politikerne: Det er vigtigt, at tiltagene i landbrugets grønne omstilling både er med til at løse klimakrisen og biodiversitetskrisen, skriver DOF, DJ og FRDK.
30. apr. 2021
Selvom der ikke er guld over hele linjen på årets bukketopti, prydes listen af 10 stærke bukke. Otte er opmålt til guld, to mangler ca. et halvt point for at nå guldet.
29. apr. 2021
I både Sverige, Norge, Finland og Danmark er tendensen stigende, men de norske kvinder skiller sig trods alt ud.
28. apr. 2021
Det blev klimaet, der stjal opmærksomheden, da regeringen i dag fremlagde sin landbrugspakke. Biodiversitetskrisen blev der ikke talt meget om. Et magert udspil, mener Danmarks Jægerforbund.
28. apr. 2021
Som medlem af jægerforbundet kan du i disse dage finde bladet i postkassen og online. Er du ikke medlem endnu, kan du læse den gratis appetitvækker her.
28. apr. 2021
Krageregulering kan udføres på mange måder. På sæsonens sidste dage tog vi på en tur med haglbøsse, hund, kragekald, riffel og hareskrige. Se filmen her.

Kredsnyheder

Kurser og arrangementer

21. apr. 2021
Efter at myndighedernes retningslinjer vedr. COVID 19 i dag er ændret, er jægerforbundets vejledninger tilsvarende opdaterede.
26. jan. 2021
Under sloganet "Vi samles om jagten" vil Jægerfestivalen 2021 sætte fokus på jægernes passion for jagten og fortælle den gode historie til alle naturelskere.
25. jan. 2021
Danmarks Jægerforbund har opdateret guiden for natur- og vildtpleje på landbrugsarealer. Guiden er frit tilgængelig for alle.
22. jan. 2021
1. februar kl. 19.00 kan du blive klogere på natur- og vildtpleje i landbrugslandet. Deltag i webinaret hjemme fra stuen. Se også vores opdaterede folder på området.
8. jan. 2021
Danmarks Jægerforbund kan fortsat udbyde de såkaldt korte uddannelser. f.eks. jagttegnskursuslærere, flugtskydningsinstruktører og riffelinstruktører.