Nyhedsoversigt

18. jul. 2024
Iltsvind, fedtemøg, døde krabber i lange baner og undervandsoptagelser af død havbund skræmmer de fleste.
16. jul. 2024
FM i Jægersporting 2024 ændres tilbage til kun at blive afholdt over én dag, nemlig lørdag den 7. september 2024.
15. jul. 2024
Har du en insektvold på reviret, sikrer den bedre betingelser for fødeemner til vildtet og bidrager til biologisk bekæmpelse af skadedyr i markafgrøden, mv.
12. jul. 2024
Siden 1982 har den berømte Widtsköfle buk fra Sverige været den største kendte opsats fra råbuk. Den er nu blevet overhalet – to gange!
11. jul. 2024
Over de sidste 20-30 år har vi ikke koncentreret os om, hvordan det så ud under havoverfladen. Resultatet er, at miljøet i de kystnære områder er presset i bund.
9. jul. 2024
Landsskuet i Herning er en gylden mulighed for at møde familien Danmark og komme i dialog med dem, som til syvende og sidste afgør, om vi andre fortsat kan gå på jagt. Den opgave er kreds 2 sig helt bevidst om.
9. jul. 2024
Stål er uden diskussion det mest dominerende haglmateriale i dag, men bismuth har fået en plads også, og der findes flere materialer.

Nyheder fra kreds 4

Kurser og arrangementer

24. maj 2024
Fremtidens vildtforvaltere kan tage uddannelsen med et stærkt bagland. Det er resultatet af et nyt partnerskab, som Skovskolen, Københavns Universitet og DJ har indgået.
16. mar. 2024
Danmarks Jægerforbunden opgraderer sikkerheden ved tilmelding til aktiviteter, så det fremover kræver login at hente deltagerinfo fra medlemssystemet.
25. jan. 2024
Deltag i et gratis førstehjælpskursus, tilpasset jægernes behov. Kurserne kan afvikles i jagtforeninger overalt i Danmark. Få et overblik over hvor kurserne finder sted her.
14. nov. 2023
DJ's miljøkonsulent var med på en kigger, da Tommerup Jagtforening ryddede op på skydebanen. Her har man samme udfordring som mange andre steder. Mangel på frivillige hænder.
30. okt. 2023
En ny postlov, som vil sløjfe momskompensation på udbringning, har tvunget danske foreninger og organisationer til med kort varsel at nytænke konceptet bag medlemsmagasiner.