Frugtkage

8. jul. 2020 -- Tilføjet af : webmaster

Ingredienser til 12 personer. 

Dej.
250 gr. Hvedemel
200 gr. Smør 
200 gr. Sukker
2 dl. Mælk
1 tsk. Vaniljesukker 1,5 tsk. Bagepulver 3 æg. 

Fyld.
4 æbler uden kærnehus og stilk. 3 pærer uden kærnehus og stilk 

Tilbehør til kagen. 

Flødeskum/ creme fraiche og groft hakket chokolade (50 – 70 %) 

Fremgangsmåde.
Stue temperer smør, sukker, vaniljesukker og æg moses/røres sammen.

Tilsæt mel, bagepulver og mælk lidt afgangen under omrøring.

Fremgangsmåde fyld
Skær frugterne i tern
ca. 1 gange 1 cm.
Frugterne vendes forsigtigt i dejen. Kom hele massen i en smurt bradepande. 

Bages ved 190 gr. I 25- 30 min. alm ovn. 

Tilbehør.
Fløde piskes til skum. Chokolade hakkes og vendes i. 

Eller creme fraiche smagt til med lidt vaniljesukker og hakket chokolade. 

 

Seneste nyheder

© 2022 - Danmarks Jægerforbund - alle rettigheder forbeholdes

https://www.jaegerforbundet.dk/