Ingredienser til 12 personer.
Dej.
250 gr. Hvedemel
200 gr. Smør
200 gr. Sukker
2 dl. Mælk
1 tsk. Vaniljesukker 1,5 tsk. Bagepulver 3 æg.
Fyld.
4 æbler uden kærnehus og stilk. 3 pærer uden kærnehus og stilk
Tilbehør til kagen.
Flødeskum/ creme fraiche og groft hakket chokolade (50 – 70 %)
Fremgangsmåde.
Stue temperer smør, sukker, vaniljesukker og æg moses/røres sammen.
Tilsæt mel, bagepulver og mælk lidt afgangen under omrøring.
Fremgangsmåde fyld
Skær frugterne i tern
ca. 1 gange 1 cm.
Frugterne vendes forsigtigt i dejen. Kom hele massen i en smurt bradepande.
Bages ved 190 gr. I 25- 30 min. alm ovn.
Tilbehør.
Fløde piskes til skum. Chokolade hakkes og vendes i.
Eller creme fraiche smagt til med lidt vaniljesukker og hakket chokolade.