Her finder du opskrifter på diverse tilbehør og desserter

Til 4 personer) 1⁄2 kg Belle de Boskop eller andet godt madæble 4 spsk. Honning 2 spsk. Cognac Dej 250 gr. Hvedemel 2 spsk bagepulver 2 æg 1 nip salt 3 spsk honning 1 knsp. Vanillekorn 2 1⁄2 dl mælk Flormelis
Pandekagedej til 5 personer. 2,5 dl. hvedemel 1 æg 1 tsk. vaniljesukker 3 dl. mælk. Lidt revet citronskal (økologisk).
Ingredienser til 12 personer. Dej. 250 gr. Hvedemel 200 gr. Smør 200 gr. Sukker 2 dl. Mælk 1 tsk. Vaniljesukker 1,5 tsk. Bagepulver 3 æg.
Ingredienser: 120 gr smør 120 gr mørk chokolade 150 gr farin 2 æg 60 gr mel Blend flydende chokolade med flydende smør, farin, æg og mel til en ensartet dej. Læg 2/3 del af Browniedejen på en smurt bageplade eller i mindre smurte forme.
Her finder du opskrifterne på coleslaw, grønsalat og kartoffelbåde.

© 2024 - Danmarks Jægerforbund - alle rettigheder forbeholdes

https://www.jaegerforbundet.dk/