Opskrifter med fuglevildt

Til 6 personer. 2 stk. andebryst m. skind (skåret fra anden uden lå og vinger) Alle former for rodfrugter kan bruges f.eks. 6-8 store kartofler 6-8 pastinakker 6-8 store persillerødder 6-8 gulerødder 2-4 rødbeder Lidt olie (jomfruolivenolie) Lidt salt.
Til 4 personer. 4 stk. fasanbryster uden skind Hvidkål i blade Bacon i skiver 100 gram champignon 100 gr. udstenede druer smør til bruningen af brysterne salt, peber. Kartofler el. båndpasta
Til 4 pers. En hel fasan/4 bryster/12 lår. En til to gulerødder Tyttebærsyltetøj 8 stk. tarteletter Salt/peber/enebær Fløde/mælk/smør Mel/merizena Kulør.
Andekød fra 2 lår og fra 2 vinger 1/4 rå rødkål 1/2 pose valnøddekærner eller hasselnøddekærner 1-2 mandariner el. klementiner Svesker uden sten, efter behag
Retten tager udgangspunkt i en hel and, min 2800 gr 2 andelår 2 vinger 1-2 poretoppe 1 gulerod ½ - 1/1 løg 1-2 pastinak

© 2020 - Danmarks Jægerforbund - alle rettigheder forbeholdes

https://www.jaegerforbundet.dk/