Opskrifter med hårvildt

Som forret bruges opskriften efter 8 pers. Kødfyld: 300 gram dyrekød i meget små tern el. hakket. 1-2 pk. Bacon i skiver el. i tern. 2-3 Løg alt efter størelse 1-2 fed Hvidløg. 1/2 tsk. Timian, tørret 1/2 tsk. Basilikum, tørret 1/2 tsk. Oregano, tørret 2 spsk. Olie
Til 4 personer: 8-16 tynde (2-3 mm) skiver skært dyrekød ((uden sener) filet, inderlår eller klump) 2-3 løg 2-3 skiver rå rødbeder pr. person smør til stegning salt og peber 1 æg pr. person ½ - 1 skive rugbrød pr. person.
Til 4-5 personer 400-500 g rødbeder 2-3 stk. æbler 1 knivspids. stødt timian 8-10 kartofler uden skræl 3-4 spsk olie

© 2024 - Danmarks Jægerforbund - alle rettigheder forbeholdes

https://www.jaegerforbundet.dk/