Opskrifter med hårvildt

6 stk. Ingredienser: 2 skiver hvidt brød, rasp eller mel. 1 dl. Mælk 600 gram hakket vildtkød Salt og peber 1/4 tsk. Allehånde 1 løg 2 æg 3-400 gram bacon i skiver 1 glas ribsgele Desuden: æbler, frisk timian, olivenolie.
Til denne ret kan der anvendes alle former for lever, ryg i skiver eller kølle i skiver. Her anvendes kalvelever i tynde skiver.
4 personer. 4 – 500 gr. hakket vildt kød Champignon eller blandede svampe Bacon i små tern 4 små tomater Syltede peberkorn (efter behag) ca. 1⁄2 l. fløde el. madfløde Salt, smør, mel. Kartofler ca. 1 kg
Ingredienser. 4 personer. 600 gr. Svinefilet 100 gr. Blandede svampe. 1 pk. Bacon i skiver. Olie el. smør til stegning. Salt og peber. Små klatter hvidgøgssmør. Ca. 600 gr. Små kartofler. Ca. 200 gr. Frosne ærter. Ca. 100 gr. Frosne perleløg. Smør, mel, mælk, (fløde) stege sky, kulør til sovsen.
Ingredienser til 4 personer: 600 g hjorte rygfilet 200 g champignon 4 skiver blåvand spegeskinke 1 rulle butterdej 1 æg 1 tsk dijonsennep 1 dl vildtfond 2½ dl madlavningsfløde Salt og peber

© 2024 - Danmarks Jægerforbund - alle rettigheder forbeholdes

https://www.jaegerforbundet.dk/