Egne nyheder

8. jul. 2020 07.58
Til denne ret kan der anvendes alle former for lever, ryg i skiver eller kølle i skiver. Her anvendes kalvelever i tynde skiver.
8. jul. 2020 07.56
4 personer. 4 – 500 gr. hakket vildt kød Champignon eller blandede svampe Bacon i små tern 4 små tomater Syltede peberkorn (efter behag) ca. 1⁄2 l. fløde el. madfløde Salt, smør, mel. Kartofler ca. 1 kg
8. jul. 2020 07.52
Pandekagedej til 5 personer. 2,5 dl. hvedemel 1 æg 1 tsk. vaniljesukker 3 dl. mælk. Lidt revet citronskal (økologisk).
8. jul. 2020 07.47
Til 6 personer. 2 stk. andebryst m. skind (skåret fra anden uden lå og vinger) Alle former for rodfrugter kan bruges f.eks. 6-8 store kartofler 6-8 pastinakker 6-8 store persillerødder 6-8 gulerødder 2-4 rødbeder Lidt olie (jomfruolivenolie) Lidt salt.
8. jul. 2020 06.48
Ingredienser. 4 personer. 600 gr. Svinefilet 100 gr. Blandede svampe. 1 pk. Bacon i skiver. Olie el. smør til stegning. Salt og peber. Små klatter hvidgøgssmør. Ca. 600 gr. Små kartofler. Ca. 200 gr. Frosne ærter. Ca. 100 gr. Frosne perleløg. Smør, mel, mælk, (fløde) stege sky, kulør til sovsen.
8. jul. 2020 06.43
Ingredienser til 4 personer Lidt olie eller smør 1 finthakket løg 1 fedhvidløg 3 dl. fiskeboullion 1 ds. flåede hakkede tomater 2.5 dl. fløde 2 tsk. karry 200 g. optøede rejer
8. jul. 2020 06.27
Ingredienser til 12 personer. Dej. 250 gr. Hvedemel 200 gr. Smør 200 gr. Sukker 2 dl. Mælk 1 tsk. Vaniljesukker 1,5 tsk. Bagepulver 3 æg.
8. jul. 2020 06.22
Så er der ved at være styr på alle de dejlige opskrifter Peter Folsø, har leveret ved de sidste 9 års madaftener i jagtforeningen. Man finder opskrifterne under "Opskrifter" og vælger den madaften, hvor opskriften blev afprøvet, eller man kan lede under de forskellige underkategorier fx "Hårvildt", "Fuglevildt osv. God fornøjelse med opskrifterne.
8. jul. 2020 06.19
Til 4 personer. 4 stk. fasanbryster uden skind Hvidkål i blade Bacon i skiver 100 gram champignon 100 gr. udstenede druer smør til bruningen af brysterne salt, peber. Kartofler el. båndpasta
8. jul. 2020 06.14
Til 4 pers. En hel fasan/4 bryster/12 lår. En til to gulerødder Tyttebærsyltetøj 8 stk. tarteletter Salt/peber/enebær Fløde/mælk/smør Mel/merizena Kulør.
Archives
Ingen.

© 2021 - Danmarks Jægerforbund - alle rettigheder forbeholdes

https://www.jaegerforbundet.dk/