Egne nyheder

8. jul. 2020 11.44
Vandbakkelser med creme og bær fyld. Ca. 1/2 pk. Frosne blandet bær eller friske bær. Ca. 100-150 gr. Alle former for bær kan bruges.
8. jul. 2020 11.41
En rigtig god måde at få brugt de ukurante kødstykker til en spændene ret.
8. jul. 2020 11.37
Ingredienser 4-8 personer: Som forret bruges opskriften efter 8 pers. Kødfyld: 300 gram dyrekød i meget små tern el. hakket. 1-2 pk. Bacon i skiver el. i tern. 2-3 Løg alt efter størelse 1-2 fed Hvidløg. 1/2 tsk. Timian, tørret 1/2 tsk. Basilikum, tørret 1/2 tsk. Oregano, tørret 2 spsk. Olie
8. jul. 2020 11.24
Til 15 personer Ingredienser: 1 pose makroner 1⁄2 liter piskefløde 1⁄2 liter creme fraiche 4 spsk flormelis 4tsk. Vaniljesukker 4 pakker daim 1 pose gulerødder
8. jul. 2020 11.20
Til 2 personer 1 mellemstort løg, hakket smør til stegning 1 stk. enebær, knuste 1⁄2 tsk. sorte peberkorn, knuste lidt salt 100 g svampe, skåret i mindre stykker 200 g kogt rådyrkød, eller andet vildtkød 3-4 dl mørk øl – gerne porter eller stout 1 spsk. hvedemel 1 rulle butterdej 1 æg pisket til at pensle butterdejen med 1⁄4 spidskål 2-4 kogte kartofler (kolde) 2 Spsk. tyttebær
8. jul. 2020 11.16
6 stk. Ingredienser: 2 skiver hvidt brød, rasp eller mel. 1 dl. Mælk 600 gram hakket vildtkød Salt og peber 1/4 tsk. Allehånde 1 løg 2 æg 3-400 gram bacon i skiver 1 glas ribsgele Desuden: æbler, frisk timian, olivenolie.
8. jul. 2020 11.13
Ingredienser til 4 personer: 150 gram Smør 250 gram sukker 3 æg 200 gram hvedemel 50 gram Havregryn, finvalsede 2 tsk. Bagepulver 2 tsk. Kanel, stødt 400 gram Vindruer, grønne
8. jul. 2020 11.10
Ingredienser: 360 gr. hvedemel (6 dl) 100-125 gr. grahamsmel 2 1⁄2 tsk. groft salt 1 tsk. bagepulver 1 tsk. natron 4 spsk. koldt smør 4 dl. kærnemælk
8. jul. 2020 08.05
Ca. 4 personer Ingredienser: 400 g jordskokker 1 dl piskefløde 1 usprøjtet citron Frisk timian salt og peber 1-2 skiver lyst brød 25 g parmesanost
8. jul. 2020 08.01
Til 4 personer) 1⁄2 kg Belle de Boskop eller andet godt madæble 4 spsk. Honning 2 spsk. Cognac Dej 250 gr. Hvedemel 2 spsk bagepulver 2 æg 1 nip salt 3 spsk honning 1 knsp. Vanillekorn 2 1⁄2 dl mælk Flormelis
Archives
Ingen.

© 2021 - Danmarks Jægerforbund - alle rettigheder forbeholdes

https://www.jaegerforbundet.dk/