Tarteletter med fasanfyld

8. jul. 2020 -- Tilføjet af : webmaster

Til 4 pers.
En hel fasan/4 bryster/12 lår. En til to gulerødder Tyttebærsyltetøj
8 stk. tarteletter Salt/peber/enebær Fløde/mælk/smør Mel/merizena
Kulør.

Kog fasan delene til de er møre og let kan pilles fra knoglerne, hvis hel el. lår bruges.
Sammen med gulerødderne og to knuste enebær. Husk at skumme under kogningen.
Fasan kødet pilles/skæres i små mundrette stykker og lægges til side.
Afkoget fra fasankødet sies og bruges til sovs. Husk sovsen skal passe til mængden af kød, altså kød med sovs og ikke sovs med kød i.

Lav en opbagt sovs af afkoget til sat fløde/mælk, smagt til med salt, peber og tyttebærsyltetøj. Når sovsen er smagt til, tilsættes fasan kødet, det hele varmes godt igennem.

Lun tarteletterne i ovnen

© 2024 - Danmarks Jægerforbund - alle rettigheder forbeholdes

https://www.jaegerforbundet.dk/