Nationalpark-/Marbækdagen 2024

26. maj 2024 -- Tilføjet af : webmaster

Sneum Sogns Jagtforening var igen i år godt repræsenteret på Nationalpark-/Marbækdagen. Som tidligere år stod Esbjerg Jægerråd, BlivNaturligVis og JFU klar med en flot stand om jagt, regulering af invasive rovdyr og jagthorn. De besøgene kunne blandt andet smage dådyr og sika-vildt stegt på bål, klappe jagthunde, gå en børnejagtsti, prøve bueskydning med børne-buer og se den flotte udstilling om mårhunderegulering.

Lars Sørensen kom også forbi med sin flotte guldmedalje og sit jagthorn, og han gav selvfølgelig lige en smagsprøve på sine evner. Han blæste bl.a. "Sikahjorten" og "Dåhjorten". 

Det var et meget vellykket og velbesøgt arrangement med omkring 1500 deltagere, og det lykkedes dem at spise et helt dådyr. 

Igen i år var det en fornøjelse at bidrage til at vise, at jægere ikke er brutale og ondskabsfulde, men mennesker der respekterer nauren og bidrager positivt i lokalområdet.

Næste år afholdes Nationalpark-/Marbækdagen søndag den 25. maj 2025, og her deltager jægerne selvfølgelig igen. Hvis der er nogen, der har tid og lyst til at give en hånd med til næste år, er der bestemt plads til flere jægerne, som vil hjælpe med at passe aktiviteterne på denne hyggelige dag.

IMG_6438.jpeg

IMG_6445.jpeg

IMG_6439.jpeg

Se flere billeder i Fotogalleriet.

© 2024 - Danmarks Jægerforbund - alle rettigheder forbeholdes

https://www.jaegerforbundet.dk/