Hakket vildt/oksebøffer i folie

8. jul. 2020 -- Tilføjet af : webmaster

4 personer.
4 – 500 gr. hakket vildt kød
Champignon eller blandede svampe
Bacon i små tern
4 små tomater
Syltede peberkorn (efter behag)
ca. 1⁄2 l. fløde el. madfløde
Salt, smør, mel.
Kartofler ca. 1 kg

Fremgangsmåde.
Svampe svitses på panden til de får gylden farve.
Bacon i tern svitses på pande.
Bøfferne formes og krydders let med salt, steges let på pande (må ikke færdig steges) Kom bøfferne i folie hver for sig, kom svampe og bacon samt tomat på toppen af bøfferne.
Folien lukkes og bøfferne stilles i ovnen i ca. 20 min. ved 180 gr. varm ovn.

Kartofler koges u. skræl.

Sovs (kartoffel venlig).
Opbagt (smeltet smør og mel) røres sammen, tilsæt fløde og lidt kartoffel vand langsomt under kraftig omrøring (må ikke klumpe), peberkorn uden lage tilsættes, smag sovsen til med salt.

Seneste nyheder

© 2022 - Danmarks Jægerforbund - alle rettigheder forbeholdes

https://www.jaegerforbundet.dk/