Fransk æblekage

8. jul. 2020 -- Tilføjet af : webmaster

Til 4 personer)
1⁄2 kg Belle de Boskop eller andet godt madæble
4 spsk. Honning 
2 spsk. Cognac

Dej
250 gr. Hvedemel
2 spsk bagepulver
2 æg
1 nip salt
3 spsk honning
1 knsp. Vanillekorn
2 1⁄2 dl mælk
Flormelis

Tilberedning

Æblerne skrælles og skæres i skiver. Lægges derefter i en skål med honning og cognac.

Rør en dej af mel, æg, salt, honning, bagepulver, vanilje og mælk.

Rør æblerne og væden (honning og cognac) sammen med dejen, som hældes i en lav, smurt ovnfast form.

Bages på midterste rille i ovnen ved 180 grader i ca. 50-60 minutter Ved servering drysses med flormelis.

Serveres med en god kop kaffe / te.

Seneste nyheder

© 2022 - Danmarks Jægerforbund - alle rettigheder forbeholdes

https://www.jaegerforbundet.dk/