Dyre kødtærte de luxe

8. jul. 2020 -- Tilføjet af : webmaster

Ingredienser 4-8 personer:
Som forret bruges opskriften efter 8 pers.

Kødfyld:
300 gram dyrekød i meget små tern el. hakket.
1-2 pk. Bacon i skiver el. i tern.
2-3 Løg alt efter størelse
1-2 fed Hvidløg
1/2 tsk. Timian, tørret
1/2 tsk. Basilikum, tørret
1/2 tsk. Oregano, tørret
2 spsk. Olie

Æggemasse:
2 æg
1 dl. Piskefløde 38 %
0,5 dl. Rasp
Salt
Peber
4- 5 plader Butterdej frosne el. 1 rullebutterdej
Ca.100-150 gram Mozzarella. 30+ (den friske)

Fremgangsmåde:
Skær baconen i mindre stykker og steg den næsten sprød og kom dem i en skål. Svits det hakkede løg og hvidløg i olien, tilsæt kødet og svits det. Tilsæt krydderierne og bacon. Lad det køle lidt af.

Æg, fløde, rasp, salt og peber piskes sammen. Bland kødfyldet og æggemassen.

Rul butterdejen ud skær 8 strimler til flet låg (kan undlades). Beklæd et tærtefad med butterdej og hæld fyldet i. Læg osten ovenpå og til sidst flet låget.​​​​​​​page1image45747200 page1image45753536 page1image45752576

Bages i 30 minutter ved 200 grader C. alm. ovn. Varmluft ca. 20 min ved 170 gr. Serveres varm med en god grønsalat og hvidløgsflute. Kun salat til forret.

Seneste nyheder

© 2021 - Danmarks Jægerforbund - alle rettigheder forbeholdes

https://www.jaegerforbundet.dk/